Vi ønsker velkommen til kundedager i Västerås

 
 
 

Vi ønsker velkommen til kundedager i Västerås

Publisert 28.08.2016

 

Caretech i samarbeid med Västerås Science Park, Høgskolen i Sørøst-Norge og Papirbredden Innovasjon inviterer til to dagers arrangement med faglig påfyll, mulighet til ny kunnskap og nettverksbygging blant kommuner som er opptatt av velferdsteknologi.

Västmanland og Västerås er ledende region for implementasjon av teknologi innenfor helse og omsorg. Det er også et område med bred og tung teknikk utvikling og et verdenssentrum for robot-teknologi. Regionen vill bygge opp samarbeid og kompetanse med byer, bedrifter, akademia nasjonalt og internasjonalt for å bredde kunnskap og utvikling.

Drammen, med Høyskolen i Sørøst-Norge (HSN), Papirbredden Innovasjon har lenge hatt som mål å utvikle helseteknikk for å bli et sentrum på området i Norge og internasjonalt. Gjennom sin fokuserte satsing har Drammen lykkes å få internasjonale bedrifter og nye innovasjonsbedrifter til å etablere seg i området.


Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om kundedagene, eller om du ønsker å melde deg på? Send en mail til kirsti@caretech.no eller bruk vårt kontaktskjema