Statsministerbesøk på Aleris-standen på Arendalsuka

 

Statsministerbesøk på Aleris-standen på Arendalsuka

Publisert 28.08.2016


 

Statsminister Erna Solberg stoppet opp og tok en prat ved Aleris-standen i Arendal. God respons på Aleris-foredragene, en godt besøkt stand og gode tilbakemeldinger preget en solfylt uke i Arendal.


 

 

Aleris Omsorg Norges Region Sør Arendal og Caretech AS (Arena Helseinnovasjon) sørget for at Aleris fikk en flott profilering på årets Arendalsuke. Aleris møtte også forbundsleder i Fellesorganisasjonen Mimmi Kvisvik, og helse- og omsorgsminister Bent Høie.

- Veldig flott at vi kunne gjøre dette sammen og veldig gøy med så god respons på våre foredrag og på standen, sier direktør for Forretningsutvikling og Velferdsteknologi i Aleris, Geir Lægreid.


 

 

Styreleder Kirsti Kierulf og adm.dir. Petter Stølen i Caretech AS (Arena Helseinnovasjon) fikk snakket med sentrale politikere fra Høyre innen helse og omsorg, regional-utvikling, noen av de store byene og regionene. De fikk også snakket med KS og knyttet kontakt med Norsk Ergoterapeutforbund om utvikling av velferdsteknologiske løsninger.

- Vi har møtt enda flere av våre fantastiske kollegaer i Aleris og vi gleder oss til å bidra til å realisere ideer i sør. Vi er så stolte av å være en del av Aleris, sier en fornøyd Kirsti Kierulf.


 

 

 

 

En stor takk rettes til Vidar Aanby og hans region Sør Arendal for god tilrettelegging og super service underveis.

Vi ser allerede frem til neste års Arendalsuke!

Vil du vite mer?

Ønsker du mer informasjon om kundedagene, eller om du ønsker å melde deg på? Send en mail til kirsti@caretech.no eller bruk vårt kontaktskjema