NÅ LANSERER VI CARETECH ACADEMY

 
 
 
 
 

NÅ LANSERER VI CARETECH ACADEMY


Korte og gode eLærings-kurs for deg som vil bli god i bruk av Velferdsteknologi


Publisert 30.08.17 Sist oppdatert 30.08.17


 

Nå har vi åpnet Caretech Academy, stedet på nett for deg som vi lære mer om Velferdsteknologi. Caretech Academy har små nettkurs i praktisk bruk av velferdsteknologi. Hvert kurs tar maks 15 minutter å gjennomføre og avsluttes med en liten test. Til kursene er det video som viser instruksjon av utstyret eller hvordan du jobber i systemet som følger med utstyret.

I Caretech Academy kan du lage din egen kurs-plan og ta eksamen underveis. Kursene når du fra en PC, Nettbrett eller en smart-telefon.

Ledere i virksomheten eller kommunen kan legge planer for alle i avdelingen på hvilke kurs den enkelte skal gjennomføre. Med et enkelt tastetrykk kan du legge inn og ta ut nye elever. Du kan også enkelt se hvem som har gjennomført kursene og hvem som ligger etter planen.

Du kan logge deg på som vår test-bruker HER

BrukerID: kundeservice@caretech.no
Passord: Demo01

Utover høsten vil vi lansere samarbeid med flere partnere og mye mer innhold vil bli utviklet fortløpende. Ta kontakt med oss for et tilbud.

 

Vil du vite mer?

Ønsker du å få et tilbud for Caretech Academy, eller vil du bare vite mer? Send en mail til kundeservice@caretech.no eller benytt vårt kontaktskjema.