Caretech blir en del av OneCo sin satsing på velferdsteknologi

Caretech blir integrert i OneCo sin satsing på velferdsteknologi.
 
 
 

Caretech blir integrert i OneCo sin satsing på velferdsteknologi


Publisert 29.01.18
Sist oppdatert 29.01.18


 
 

 

OneCo Technologies har kjøpt samtlige aksjer, og Caretech AS er nå et 100% eid datterselskap til OneCo Technologies og blir integrert i OneCo sin satsing på velferdsteknologi.

Samtidig har Aleris omsorg og OneCo Technologies inngått en strategisk samarbeidsavtale for utvikling og leveranse av velferdsteknologi. Aleris omsorg var største aksjonær i Caretech AS.

Gjennom kjøpet av Caretech styrker OneCo Technologies sin innovasjonskraft og kompetanse innenfor velferdsteknologi og omsorgsområdet.

«Vi ser at innovasjonsselskaper som Caretech får en stadig større utfordring med store krav til investeringer og å kunne levere løsninger i stor skala på en trygg og effektiv måte. OneCo Technologies har ressursene og erfaring på områder som komplementerer Caretech optimalt. For Caretech sine eksisterende kunder vil dette bety trygghet for løsninger og leveranser fra OneCo, som har ressurser, sterk økonomi og kan utvikle løsningen sammen med kundene. Med oppkjøpet av Caretech framskynder OneCo Technologies den planlagte satsningen i Sverige,» sier Kjell Arne Giske, administrerende direktør i OneCo Technologies.

«Vi ser OneCo Technologies overtagelse av Caretech som en optimal løsning, her er innovasjonskraft, kunnskap og gjennomføringsevne betydelig styrket. For Caretech sine kunder vil dette bety en stabil og sikker fremtid. Vi deler OneCo Technologies syn på markedsutviklingen og ser at kjøpet av Caretech vill gi Caretech sine kunder og markedet for øvrig innovative løsninger og en trygg og sterk samarbeidspartner,» sier Geir Lægreid, tidligere styreformann i Caretech AS.

Om OneCo Technologies:
OneCo er en fremtidsrettet samarbeidspartner innen teknisk infrastruktur og digitalisering. Hovedaktivitetene er knyttet til elektro, elkraft, IKT, automasjon og maritimt. Vi bruker teknologien til å fornye, forenkle og forbedre verdiskapning og innovasjon. Det er dette digitaliseringen handler om i OneCo.

Mer informasjon på www.OneCo.no

Om Caretech:
Frihet og uavhengighet til våre nære og kjære gjennom fungerende og åpen innovasjon er Caretech sitt ledende ideal. Vi setter individet i sentrum for å skape en tryggere og bedre omsorg samtidig som ansatte i omsorgsvirksomheter får en bedre hverdag hvor teknologien frigjør tid for de varme hendene.

Les mer om Caretech